Kontakt meg gjerne         Norway +47 9669771  /   Sweden +46 76 4444 805  /   i@abuhajar.no

Web Designer & Web Developer

Joomla & WordPress

Historie av arbeidserfaring

Hei! Jeg heter Ibrahim Abuhajar. Jeg er webutvikler / designer siden 2006, med over 16 års erfaring som profesjonell webutvikler, og jeg har tilegnet meg de ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å gjøre prosjektet ditt til en suksess. Jeg liker å lage vakkert designede, intuitive og funksjonelle nettsteder. Nyt hvert trinn i designprosessen, fra diskusjon og samarbeid til konsept og utførelse.

2003

IT Technical

Datateknisk databehandling til kunder i IT-Services / Alta
2004

Teknisk tegning

Tegnet flere prosjekter på AutoCAD og Photoshop, sykehus, skoler osv. Aurora Landskap AS / Alta
2006

Webdesigner

Webdesigner / utvikler i Joomla. Selvstudium og etablering av PCzone / Oslo
2011

Webdesigner

Designe nettsteder med Joomla-utvikling i Prioritet Norge AS / Oslo
2012

Prosjektleder

Nettutvikling av tilpasningsnettsteder og websystemer ved bruk av Joomla i FunkWeb AS / Oslo
2014

Frilanser

Prosjektutvikler som bruker Joomla, SEO, nettstøtte, beskyttelse, oppgradering og migrering av nettsteder som frilanser for FunkWeb AS / Oslo
2015

Webutvikler

Utvikling nettbaserte e-handelsløsninger for online shoppingopplevelser. Bruker populære CMS-plattformer Joomla & VirtueMart for SatPoint / Vienna
2018

Frilanser

Nettutvikling, teknisk støtte, daglige oppdateringer, løsninger, tematilpasning, komponentutvikling og tilpassede plugins for WebDay

Hvorfor velge meg?


Jeg tar bare på et par prosjekter om gangen, slik at du kan være trygg på at nettstedet ditt blir designet og bygget til en utmerket standard.
Leter du etter en frilans nettutvikler som kan være vanskelig. Det er så mye valg når det gjelder både freelance webutviklere og store webutviklingsbyråer. Hvordan velger du hva som er riktig for deg?

Hva kan du forvente

Lag nettsider akkurat slik du vil, med en unik responsiv design som tillegg! uten begrensninger.

Hvorfor freelance webutvikler

Mer personlig service er mye lettere å levere for en frilans webutvikler. Jeg har mer tid til å forklare prosessen for deg og bli kjent med virksomheten din.

Du vil få fantastiske ting!

Frilans nettutviklere er avhengige av gode henvisninger for fremtidig virksomhet, så jeg vil sørge for at du er 100% fornøyd med tjenesten du mottar.

Gjør det unikt og kreativt design

Det er millioner, til og med milliarder av nettsteder på Internett. Hvordan skal du få din til å skille seg ut? En profesjonell designer er i stand til å lage et nettsted som er unikt for din virksomhet, behagelig for øyet, har tydelig og enkel navigering, laster effektivt og fungerer ordentlig i alle de store nettleserne.

Gjør det søkemotorvennlig (SEO)

En av de viktigste faktorene ved et nettsted er dets tilstedeværelse i søkemotorene. En profesjonell designer vil vite hvordan du kan designe nettstedet ditt slik at det er søkemotorvennlig.

Få et nytt nettsted

Joomla er et flott CMS (Content Management System) for alle store eller små nettsteder. Den lar deg enkelt kontrollere innholdet ditt og holde nettstedet oppdatert med de siste nyhetene og tjenestene bedriften din tilbyr.

Flytt nettstedet ditt

Enten det nåværende nettstedet ditt er en gammel statisk HTML- eller Flash-relikvie eller en nettstedsbygger du laget selv, kan du flytte til Joomla (det mest populære CMS på planeten) fullstendig endre potensialet og få det til å jobbe hardere.

Forbedre nettstedet ditt

Kan hjelpe deg med å forbedre ytelsen til den totale belastningstiden. også forbedre den generelle utformingen og utformingene, noe som gir besøkendes tillit til produktene og tjenestene dine. Konkurransen er hard på Internett, og førsteinntrykk er veldig viktige. Nettstedet ditt skal håndhilse og smile til besøkende.

Forskjellen mellom hjemmelaget og profesjonelt

Det er en stor forskjell mellom et hjemmelaget nettsted og et profesjonelt nettsted. Å ha et profesjonelt nettsted vil gi deg en følelse av sikkerhet rundt produktene og tjenestene dine som ingen hjemmelagde nettsteder kan gjøre. Hvem vet at ekstra følelse av sikkerhet vil hjelpe deg å sove bedre om natten.

Gjør deg ekspert og sparer tid

En profesjonell designer vil vite hvordan du får deg til å se ut som eksperten innen ditt felt ved å foreslå ressurser, kildemateriale, nyhetsartikler og innhold som får bedriften til å se kunnskapsrik ut innen forretningsområdet.

Hvorfor finner jeg ikke websiden min når jeg søker etter den?

Alle søkemotorer søker automatisk rundt på nettet etter nye og oppdaterte sider. Dette gjør de med en søkerobot som lagrer informasjon om alle websider i en egen database/register. Når du søker etter din webside gjennom f eks google er det informasjon fra dette registeret som vises.
Når en søkerobot blir gjort oppmerksom på at din nettside eksisterer kan det ta flere uker å kartlegge og lagre nettsiden i dette registeret. Så - sjekk trafikken på sidene dine – en økning av trafikk kan bety at en robot er inne på dine sider for å kartlegge innholdet. Vi foreslår at du bruker Guaranteed Search Engine Submit. Nettstedet ditt kan da være listet og synlig på AOL, MSN og Overture I løpet av et par dager.

Mine kunnskaper

HTML/CSS
90%
Bootstrap
90%
Profesjonell Joomla
95%
WordPress
80%
PHP
75%
e-handel nettbutikker som VirtueMart & Woocommerce
95%
SQLs / MySQL /phpMyAdmin
80%
Optimalisering av søkemotorer (SEO)
90%
Local Server/Apache
80%
Nettsikkerhet (SSL-sertifikat, Anti-hack, Ant-spam, Anti-virus).
95%
Photoshop
80%
Språk - Engelsk & Norsk
90%

Tjenester jeg tilbyr

Tilpasset webutvikling og design

Som Joomla-nettstedsutvikler kan jeg tilby tilpassede Joomla-nettstedsutviklingsløsninger, inkludert tematilpasning, komponentutvikling, applikasjonsutvikling og tilpassede plugins. Resultatet er mer trafikk, flere potensielle kunder og flere nettkonverteringer.

E-handel - Nettbutikk

Utvikling som lager vakre nettbaserte e-handelsløsninger for ultimate online shoppingopplevelser. Ved å bruke populære CMS-plattformer som VirtueMart, WooCommerce, Zen Cart osv. Som kan levere verdensklasse webløsninger med et online innholdsstyringssystem.

Unikt og kreativt design

Å skape et unikt design som gir nettstedet ditt et iøynefallende og unikt utseende med utrolig funksjonalitet og kan ta virksomheten din til neste nivå. Bygg profesjonelle tilpassede design som passer til din unike forretningskultur, stil og budskap.

Optimalisering av søkemotorer (SEO)

SEO handler om å hjelpe folk med å finne det de leter etter på Google eller Bing. Dette betyr at kunder lett skal finne og bli utsatt for dine produkter og tjenester. Jeg kan optimalisere nettstedet ditt for både brukere og søkemotorer, noe som kan øke innkommende trafikk.

Sosial markedsføring Auto Share

Du trenger ikke å gå til dine sosiale nettverkssider og oppdatere artiklene dine. Alt du trenger å gjøre er å lage artikler på nettstedet ditt, og blir deretter automatisk lagt ut. Så du kan nå ut til flest mulig publikum og fortelle alle leserne og tilhengerne dine om de nye innleggene dine.

Migrasjon og oppgraderinger

Vi gjennomfører en vellykket migreringsprosess som etablerer et testmiljø på en live servermigrering, som hjelper til med å unngå uventede problemer under migreringen.

Sikkerhetsfokusert utvikling

En svært profesjonell er fokusert og integrerer sikre e-handelsløsninger med tanke på ditt foretrukne Payment Gateway-krav.

Er nettstedet ditt responsivt?

Moderne Internett-bruk blir i stor grad flyttet fra stasjonære enheter til mobile. Det faktum at en brukerbase i stor grad bruker mobiltelefoner og nettbrett gjør siden din, bør optimaliseres for dette. Brukere som støter på sider som er langsomme eller dårlig tilpasset deres bruk, vil ofte dra

Utvalgte Prosjekt

Project: Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Helt redesignet og gjenoppbygd nettstedet deres fra 2008 til i dag. Det nye nettstedet ble bygget med den nyeste teknologien, er mobilresponsiv og lar nettstedseieren administrere og oppdatere nettstedsinnhold når det er nødvendig. Nettstedet er også integrert med et tilpasset webapplikasjon som lar brukerne registrere seg og opprette online betaling for medlemskap. Prosjektene involverer flere komponenter.

Tjenester: Design Logo Innholdsbygging Fourm Betalt Medlemskap Tekstleser SEO Mange flere utvidelser

Av Bengt Scheldt: 2009 Vi har jobbet lenge med å konvertere nettstedet vårt til et mer moderne format. Flere gode krefter har vært involvert, systemet har også nylig startet sitt selskap webdesign. Vi er veldig fornøyde med den tekniske designen, som vil gjøre det mye lettere for undertegnede å oppdatere siden med nyheter.

Mer

Hva arbeidsgivere sier

Hans Arnetsen
Ibrahim har arbeidet med utvikling av nye websider, oppgradering av Joomla fra 1.x til 2.5 / 3.x, Migrering til Joomla, og teknisk support via epost og telefon samt markedsføring på nettet og SEO. Han har levert høy kvalitet på det arbeidet han har utført og vært en viktig resurs for å øke resultatgraden og kvaliteten i vårt arbeid. Han har hatt et sterk personlig engasjement i arbeidet sitt samtidig som han har vært en god lagspiller. Han har også vært en viktig støttespiller for meg som leder og bidratt med strategiske vurderinger og innspill.
Hans Arnetsen / 2014
Bengt Scheldt
Topp nettutvikling. Samlet sett stor oppmerksomhet på detaljer og vil IKKE slutte å jobbe med mindre du er fornøyd med resultatene. Veldig god, rask respons og grundige tekniske ferdigheter. Hvis du trenger å ansette en utvikler for noen tøffe prosjekter, er dette firmaet der du bør søke. Det som er bra med dem er at de IKKE slutter å jobbe før du er fornøyd med det.
Han er veldig lydhør, veldig effektiv og veldig tålmodig fordi vi hadde mange endringer underveis. Hvis jeg har et prosjekt i fremtiden, vil jeg definitivt ansette dem tilbake. Jeg anbefaler alle å bruke Ibrahim til utvikling av nettsteder, for han vet hva som må gjøres.
Bengt Scheldt / 2013
Anita
Jeg er ekstremt fornøyd med at jeg valgte WebDay til å jobbe med prosjektet for bygging av e-handel. Det var et komplekst sett med prosjektkrav, og uten tvil overgikk de alle forventningene mine. Vi har brukt mange nettutviklingsselskaper før, og de er uten tvil den mest profesjonelle virksomheten jeg noen gang har jobbet med. WebDay var veldig profesjonelle og imponerte meg med deres svar og engasjement for prosjektet. De er alltid der og responderer alltid på våre behov.
Aneta / 2015
Manager - SatPoint
Anita Veiseth
Ibrahim Abuhajar har arbeidet ved vårt kontor i en engasjementsstilling som teknisk assistent/systemansvarlig. Han arbeidet i en 100% stilling ved vårt kontor.
Ibrahim har arbeidet med aktuelle prosjekter og vært medarbeider ved flere konkurranseprosjekter med relativt høye krav til teknisk ferdigheter. Disse har han løst på en rask og tilfredsstillende måte. Han har i hovedsak benyttet AutoCad og Photoshop. Han har vært en positiv medarbeider på kontoret, og har bidratt konstruktivt i prosjekteringsarbeidet. Han viser ansvar og har en stor arbeidskapasitet.
Anita Veiseth / 2005

Få gratis tilbud om ditt prosjekt
Kontakt meg gjerne via e-post eller telefon
0 (Min. 10 Characters)
Send